Dip. No prostě CSLko, co k tomu dodat? Snad jen to, že jsme ho dipovali s citem.
Dip. No prostě CSLko, co k tomu dodat? Snad jen to, že jsme ho dipovali s citem.
Základní složky tohoto dipu pocházejí od jednoho z největších evropských výrobců aromat především pro potravinářský průmysl. Firma Food Base si zakládá nejen na kvalitě vůně, ale i chuti. A právě proto jsme si tohoto dodavatele vybrali. Velmi intenzivní koncentráty jsou důležité pro zachování složek po případném varu. Z důvodu hustoty dipů není lahvička...
Nástraha může být napíchnuta přímo na háček, ale je jí možné nastražit jako klasické boilies. Měkčené rohlíkové těsto bylo vyvinuto tak, aby po pár minutách zvětšilo částečně svůj objem.
Nástraha může být napíchnuta přímo na háček, ale je jí možné nastražit jako klasické boilies. Měkčené rohlíkové těsto bylo vyvinuto tak, aby po pár minutách zvětšilo částečně svůj objem.
Nástraha může být napíchnuta přímo na háček, ale je jí možné nastražit jako klasické boilies. Měkčené rohlíkové těsto bylo vyvinuto tak, aby po pár minutách zvětšilo částečně svůj objem.
Bez konzervantů, bez barvy, absolutně na přírodní bázi. To jsou hlavní rysy této nástrahy.
Bez konzervantů, bez barvy, absolutně na přírodní bázi. To jsou hlavní rysy této nástrahy.
Z rohlíku? Ne, to opravdu není. Proč? Protože není rohlík jako rohlík. Za pomoci pekařských odborníků z francouzské firmy Lesaffre jsme vyvinuli vlastní rohlíkové těsto tak, aby boilies z něho bylo ideální.A proč řepku? Proč ne, když ji kapři milují.
Z rohlíku? Ne, to opravdu není. Proč? Protože není rohlík jako rohlík. Za pomoci pekařských odborníků z francouzské firmy Lesaffre jsme vyvinuli vlastní rohlíkové těsto tak, aby boilies z něho bylo ideální.A proč řepku? Proč ne, když ji kapři milují.
Z rohlíku? Ne, to opravdu není. Proč? Protože není rohlík jako rohlík. Za pomoci pekařských odborníků z francouzské firmy Lesaffre jsme vyvinuli vlastní rohlíkové těsto tak, aby boilies z něho bylo ideální.A proč řepku? Proč ne, když ji kapři milují.
Z rohlíku? Ne, to opravdu není. Proč? Protože není rohlík jako rohlík. Za pomoci pekařských odborníků z francouzské firmy Lesaffre jsme vyvinuli vlastní rohlíkové těsto tak, aby boilies z něho bylo ideální.A proč řepku? Proč ne, když ji kapři milují.