Boilies 3 v 1! Dva druhy našich osvědčených boiliesových těst se středem...
Odchovna drůbeže až pro 50 kuřat nebo 80 křepelek, pevná konstrukce, s...
Prut pro skutečné lovce. Prut Hunter je vyroben z japonských karbonových...
Napáječka o objemu 3 litry od kvalitního výrobce GAUN ze Španělska....
Vysoce výkonné vzduchové čerpadlo. Max. výkon 120 litrů / hod. Bezpečný...
Elektrický šrotovník na obilí a luštěniny pro přípravu vlastního šrotu a...
Polstrované pouzdro Sellior určené k přepravě 3 dílných prutů v délce...
Upozorňujeme zákazníky, že u zboží této firmy negarantujeme dodání kompletní objednávky. Tato firma po neuvěřitelném vzrůstu zájmu o její návnady a nástrahy po vydání videa Bohumila Kuny nestačí vyrábět požadované množství a často nám dodá objednávky ve kterých některé zboží chybí, údajně z důvodu nedostatku surovin. Garantujeme te...
Upozorňujeme zákazníky, že u zboží této firmy negarantujeme dodání kompletní objednávky. Tato firma po neuvěřitelném vzrůstu zájmu o její návnady a nástrahy po vydání videa Bohumila Kuny nestačí vyrábět požadované množství a často nám dodá objednávky ve kterých některé zboží chybí, údajně z důvodu nedostatku surovin. Garantujeme tedy jen dodání zboží u kterého máme uvedeno „Skladem ihned k odeslání…“ a to v počtu, který je uveden v podrobném zobrazení. Bohužel firma nám neoznamuje dostupnost zboží. Tím nemáme kvalitní informace o možnostech dodání zboží.
Z rohlíku? Ne, to opravdu není. Proč? Protože není rohlík jako rohlík. Za pomoci pekařských odborníků z francouzské firmy Lesaffre jsme vyvinuli vlastní rohlíkové těsto tak, aby boilies z něho bylo ideální.A proč řepku? Proč ne, když ji kapři milují.
Z rohlíku? Ne, to opravdu není. Proč? Protože není rohlík jako rohlík. Za pomoci pekařských odborníků z francouzské firmy Lesaffre jsme vyvinuli vlastní rohlíkové těsto tak, aby boilies z něho bylo ideální.A proč řepku? Proč ne, když ji kapři milují.
Z rohlíku? Ne, to opravdu není. Proč? Protože není rohlík jako rohlík. Za pomoci pekařských odborníků z francouzské firmy Lesaffre jsme vyvinuli vlastní rohlíkové těsto tak, aby boilies z něho bylo ideální.A proč řepku? Proč ne, když ji kapři milují.
Z rohlíku? Ne, to opravdu není. Proč? Protože není rohlík jako rohlík. Za pomoci pekařských odborníků z francouzské firmy Lesaffre jsme vyvinuli vlastní rohlíkové těsto tak, aby boilies z něho bylo ideální.A proč řepku? Proč ne, když ji kapři milují.
Z rohlíku? Ne, to opravdu není. Proč? Protože není rohlík jako rohlík. Za pomoci pekařských odborníků z francouzské firmy Lesaffre jsme vyvinuli vlastní rohlíkové těsto tak, aby boilies z něho bylo ideální.A proč řepku? Proč ne, když ji kapři milují.
Z rohlíku? Ne, to opravdu není. Proč? Protože není rohlík jako rohlík. Za pomoci pekařských odborníků z francouzské firmy Lesaffre jsme vyvinuli vlastní rohlíkové těsto tak, aby boilies z něho bylo ideální.A proč řepku? Proč ne, když ji kapři milují.
Z rohlíku? Ne, to opravdu není. Proč? Protože není rohlík jako rohlík. Za pomoci pekařských odborníků z francouzské firmy Lesaffre jsme vyvinuli vlastní rohlíkové těsto tak, aby boilies z něho bylo ideální.A proč řepku? Proč ne, když ji kapři milují.
Z rohlíku? Ne, to opravdu není. Proč? Protože není rohlík jako rohlík. Za pomoci pekařských odborníků z francouzské firmy Lesaffre jsme vyvinuli vlastní rohlíkové těsto tak, aby boilies z něho bylo ideální.A proč řepku? Proč ne, když ji kapři milují.
Z rohlíku? Ne, to opravdu není. Proč? Protože není rohlík jako rohlík. Za pomoci pekařských odborníků z francouzské firmy Lesaffre jsme vyvinuli vlastní rohlíkové těsto tak, aby boilies z něho bylo ideální.A proč řepku? Proč ne, když ji kapři milují.
Z rohlíku? Ne, to opravdu není. Proč? Protože není rohlík jako rohlík. Za pomoci pekařských odborníků z francouzské firmy Lesaffre jsme vyvinuli vlastní rohlíkové těsto tak, aby boilies z něho bylo ideální.A proč řepku? Proč ne, když ji kapři milují.
Sušené kalové pelety s dírou - 18mm
Pelety ESENCIAL jsou vyráběny z boilisového těsta a následně „vařeny“ při nízkých teplotách, aby byly zachovány co nejpřirozenější vlastnosti surovin. Peletu je možné bez problémů propíchnout jehlou a použít tak pro nastražení vlasovou metodu.